Cabernet & Cinsault
118,00 kr. inkl. moms
42 på lager
42 på lager
42 på lager
Smag af modne kirsebær og blommer, med antydninger af granatæble og jordbær. Komplimenterer alle typer saftige retter af rødt kød, især dem der er langtidstilberedt. Drikkes bedst inden for op til 10 år.
76% Cabernet Sauvignon og 24% Cinsaul
Druesort: Cabernet Sauvignon, Cinsault
Farve: Rød
Jordbrugspraksis: Bæredygtig
Certificeret Bæredygtig.
76% Cabernet Sauvignon og 24% Cinsault. 14 år gamle Cabernet Sauvignon og 23 år gamle Cinsault fra en vingård på 350 meter. Cabernet Sauvignon på Tukulu jord (granit, højt lerindhold og sandsten) og Cinsault på gammel sandsten med flodsten. Efter fjernelse af stilke blev blandingen af druer og saft pumpet over i åbne fermenteringstanke af både egetræ og beton. Ved lejlighedsvise pumpninger og nedtryk sikres en optimal farve og tanninudvinding under gæringsprocessen, som varede i cirka 14 dage ved temperaturer mellem 19-23°C. Efter en måned blev vinen trukket fra skindene, som blev presset, og vinen blev derefter returneret til både egetræsfade og betontanke, hvor den gennemgik malolaktisk gæring. Cinsault blev overført til betontanke og franske egetræsfade af 3., 4. og 5. fyld (300L i størrelse) og lagret i 7 måneder, mens Cabernet blev lagret i store franske egetræsfade på 5000L. Den endelige blanding består af 75% vin lagret på egetræ og 25% fra betontanke. Der blev produceret 1000 kasser.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.