Vores vision er at udvikle og dyrke Cape Dreams til et internationalt anerkendt mærke, der er synonymt med vine af fremragende kvalitet, der tilbyder en forbedret ganeoplevelse til meget konkurrencedygtige priser.

Cape Dreams Wine

Women in Wine

“Ingen virksomhed eller industri rækker længere tilbage i historien eller er mere global end vinindustrien. Og ingen branche har så resolut udelukket kvinder fra stillinger som indflydelse så længe.” Ann B.Matatsar fra hendes bog “The Rise of Women in the Global vinindustri”

For omkring 10 år siden, da den sydafrikanske vinindustri historisk set var mandlig domineret med små udsigter og minimal deltagelse af kvinder, især sorte Kvinder, følte Bunty Khan et overbevisende ønske om at yde et positivt bidrag. Den endeløse skønhed af Cape Winelands og livlighed af samfundene var en integreret del af hendes inspiration. På trods af de forhindringer, hun stod over for, blev Bunty aktivt involveret i at begynde at ændre landskabet i branchen og lancerede sit eget udvalg af vine.

Navnet Cape Dreams afspejler hendes personlige ambitioner om at udvikle en internationalt anerkendt brand, mens det gør en forskel ved at være leder af forandringen søger kvinders avancement i vinindustrien både lokalt og internationalt.
Hendes personlige mission er at gøre Cape Dreams til et førende eksempel på sandt transformation. Det var utroligt udfordrende, især som en farvet kvinde, men det var hun forberedt på og arbejdede meget hårdt for at gøre Cape Dreams til en succes baseret på stærke værdier og faste forretningsgrundlag.

Women in wine

I 2016 blev Bunty udnævnt til bestyrelsesmedlem i WOSA ( Wines of South Africa – organisation, der repræsenterer vinindustrien) og vinindustrien Value Chain Roundtable, der er fokuseret på at drive værdi og transformation. Disse udnævnelser lettede realiseringen af ​​hendes personlige aspiration om at yde et meningsfuldt bidrag til transformation i det sydafrikanske vinindustrien. Cape Dreams har nu et etableret fodaftryk i 20 lande, og det fortsætter Bunty med arbejde tæt sammen med sine strategiske partnere rundt om i verden for at realisere hendes vision. I Sydafrika, er der nu en fremkomst af en industri, der er under forandring i et væld af måder og Bunty er på forkant med at lede denne ændring for at forfølge fremme af kvinder i vinindustrien

Cape Dreams

Sydafrika er kendt som Rainbow Nation, da det afspejler de forskellige kulturer i landet, der har stået i forening med at skabe et demokrati, såsom regnbuens forskellige farver, der forskønner himlen med en lige stor grad af inspiration og håb. Frihed er nu en realitet, der bringer fornyet håb om en fremtid fuld af drømme med sig.

Navnet Cape Dreams afspejler vores personlige ambition om at bygge et internationalt anerkendt brand og samtidig gøre en forskel.

Vores mål er at udvikle og dyrke Cape Dreams til et mærke, der er synonymt med vine af fremragende kvalitet, der tilbyder en forbedret smagsoplevelse til yderst konkurrencedygtige priser rettet mod både nye og etablerede vinmarkeder.

Shop Cape Dremas
Cape Dreams vine stammer fra den verdensberømte Robertson Valley.

Cape Dreams vine stammer fra den verdensberømte Robertson Valley. Robertson ligger 140 km fra Cape Town og er kendt som dalen af vin og roser. Det ligger langs Racee-floden og Langeberg Mountain Range.

Robertson Valley er præget af kolde vintre og solrige somre, med en gennemsnitlig årlig nedbør på 350 – 400 mm. Selvom sommertemperaturerne kan være høje, har den sydøstlig vind, som virker kølende på vinmarkerne. Dette gør det muligt for druerne at modnes jævnt og i perfekt balance. Nætterne er kølige, og i sommermånederne dækker en tåge ofte vinmarkerne til sent om morgenen. Det tørre klima og den afstivende brise holder skadedyr på et minimum, hvilket resulterer i sparsomme sprøjteprogrammer.

Shop Cape Dreams

Robertson-jord har det højeste indhold af fri kalksten i Sydafrika, hvilket er ideelt til vinfremstilling, da dette driver den vigtige pH-struktur, der kræves for frugtbalance. Landskabet er fladt langs Breede å og skifter til bølgende bakker ved foden af ​​Langeberg-bjerget. Der er to dominerende jordtyper, som er rød lerjord og sandet alluvial jord, som har god vandretention og ideel til dyrkning af kvalitetsdruer.

Vingården er fuldt udstyret med moderne teknologi og har ISO9001 og HACCP-akkreditering. Aftapningsanlægget er certificeret til BRC. Med et team af dedikerede og anerkendte vinmagere, der konstant eksperimenterer med nye vine, hvilket i sidste ende resulterer i et bredt udbud. Vi har faciliteten og evnen til at tilpasse vinens stil til at opfylde markedsspecifikationerne.