Funky Ouma

Funky Ouma mor og datter

Mor og datter

Funky Ouma blev startet af en dynamisk mor og datter duo. Anneke van Rooyen og Johannita Eksteen, på deres gård uden for Paarl. Idéen blev født for mange år siden, da Annekes mand var syg af kræft, og de fjernede alle konserveringsmidler og farvestoffer fra hans kost. De legede med salt og naturlige smagsstoffer og så et hul i markedet for sund madlavning og braai-saltblandinger. For fire år siden blev Funky Ouma født og opkaldt efter Anneke, der på trods af at hun er mor til fire og bedstemor til 10, forbliver funky, med-det og fuldstændig involveret i sin familie og forretning.

Krydderierne

Fabrikken og urtehaven og citronplantagen er på gården, hvor vi bor. Det bedste ved vores forretning er, at det giver Johannita mulighed for at være mor og involvere børnene i det daglige og være der, når de har brug for hende, og at give Ouma mulighed for at være Ouma og have det sjovt med børnene mellem arbejdet.

Funky Ouma Personale team

The Funky Team

Vi har det mest fantastiske Funky Ouma-hold.
12 lokale damer og 2 herrer, heraf 7 på fabrikken og 5 på kontor og salg. De er alle hands on, og supplerer hinanden. De kan høste krydderurter, drive produktion, mærke, administrere, lave leveringer, tage et af børnene fra mig, når jeg skal være kreativ og blande saltblandinger… Vi hjælper hinanden. De elsker OUMA, hun er centrum for virksomheden, og værdsætter hendes indsigt og visdom. Så sammen er vi et stærkt team på 15 medlemmer og elsker det! Vi er virkelig en Funky Ouma familie.