BelleRebelle – Methode Cap Classique Chardonnay 2016
200,00 kr. inkl. moms
47 på lager
47 på lager
47 på lager
Mariëtte Méthode Cap Classique har en bleg gylden farve med en konstant strøm af sarte bobler. Lette, gæragtige aromaer med en citroncreme-rigdom og kiks på ganen følger toner af citrus og pære. Dens velafbalancerede, klassiske elegance gør denne skønhed til vinmagerens udvalg.
Da det er et rigt og komplekst MCC, vil det parre smukt med eksotiske skaldyrsretter som fiskecarpaccio, kaviar, østers og sushi. Mariëtte MCC og skaldyr med en rig sauce er også et match made in heaven eller prøv det alene for at fejre enhver lejlighed
Methode Cap Classique
Der er forskellige metoder, når det kommer til at lave mousserende vin.
Méthode Champenoise henviser til metoden man anvender ved fremstilling af Champagne, hvilket betyder, at kun vin fremstillet i regionen Champagne i Frankrig kan kaldes Champagne.
Hvad angår Méthode Cap Classique, (MCC) refererer det til den traditionelle metode, der bruges, når der fremstilles mousserende vin i Sydafrika, hvorved sekundær gæring finder sted inde i flasken.
Den første Cap Classique blev udgivet i 1973 af Simonsig med navnet Kaapse Vonkel (Cape Sparkle)
En række af de bedste MCC vine kommer fra vinhuse i Franschhoek. Det skyldes primært den franske indflydelse på regionen samt at en del franskmænd samt belgiere slog sig ned i regionen i starten af 90-00’erne. Disse havde jo været vant til Champagne eller andre mousserende vine, produceret efter en klassisk metode, og dette tog de med sig til Sydafrika.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.