Mariëtte Blanc de Noir MCC
200,00 kr. inkl. moms
46 på lager
46 på lager
46 på lager
Mariëtte Brut Rosé har en lyserød gylden farve med en livlig mousse og sarte bobler.
Rød frugt aroma som hindbær og kirsebær på næsen. Paletten er elegant og juicy med smukke noter af bær og gær der slutter med en sprød syre.
Blanc de Noir –
Methode Cap Classique (MCC)
Der er forskellige metoder, når det kommer til at lave mousserende vin. Méthode Champenoise henviser til metoden til fremstilling af Champagne, hvilket betyder, at kun vin fremstillet i regionen Champagne i Frankrig kan kaldes Champagne. Hvad angår Méthode Cap Classique, refererer det til den traditionelle metode, der bruges, når der fremstilles mousserende vin i Sydafrika, hvorved sekundær gæring finder sted inde i flasken. Den første Cap Classique blev udgivet i 1973 af Simonsig med navnet Kaapse Vonkel (Cape Sparkle).
Man har i dén grad fået øjnene op for mousserende vine i Sydafrika. En række af de bedste MCC vine kommer fra vinhuse i Franschhoek. Det skyldes primært den franske indflydelse på regionen samt at en del franskmænd samt belgiere slog sig ned i regionen i starten af 90-00’erne. Disse havde jo været vant til Champagne eller andre mousserende vine, produceret efter en klassisk metode , og dette tog de med sig til Sydafrika.
Typer
Brut Nature: Ingen sukker eller under 3g sukker per liter
Extra Brut: Max 6 gram sukker per liter
Brut – Max 12 gram sukker per liter
Extra Dry– Max 17g sukker pr liter
Dry: Max 32 gram sukker per liter
Semi sweet: max 50gram sukker per liter
Sweet: min. 50gram sukker per liter
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.