Africa Spirit and Soul
Hjem » African Shop » Salat skål Safari 21cm

Salat skål Safari 21cm

350,00 kr. inkl. moms

Med denne specielle og unikke skål i Safari print kan du endelig servere salaten, kartoflerne eller chipsene på en mere afrikansk måde end nogensinde før.
For de smukke, safari-jordfarver og helt individuelle mønstre, som giver denne serie deres navn, er et sandt blikfang – ikke kun for Afrika-kendere og elskere

I vores butik finder du også skåle, tallerkner, krus, æggebægere, kander og stearinlys i safari designet, der matcher din skål
Velegnet til opvaskemaskine og mikroovn
Uproblematisk kan du vaske fadet i opvaskemaskinen. Desuden er de velegnede til mikrobølgeovne

Bemærk venligst, at disse Kapula produkter er håndlavet i Sydafrika. Afvigelser af farver, mønstre og størrelser med hensyn til billeder og beskrivelser er derfor mulige.

Et stykke af levende håndlavede stearinlys og keramik, bygget på familie værdier og fokuseret på at skabe bæredygtig beskæftigelse. Det er Kapula.

Fra blanding og formning af leret til brænding og den endelige glasur, er alt keramikken håndlavet in haus. Der bruges højkvalitets stentøjsler for at sikre, at hver genstand tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Hvert design er en Kapula original, og hvert keramikstykke er malet i hånden, hvilket sikrer en omhyggelig opmærksomhed på detaljer og et virkelig autentisk produkt.
Når de er malet, kommer keramikken igennem et ekstra brændingstrin for at hærde malingen og sikre, at farverne kommer igennem så skarpe, dristige og levende som muligt, før de får deres endelige glasur.

You might also like

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salat skål Safari 21cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top