Africa Spirit and Soul
Hjem » African Shop » Multi Coloured Etic Mælkekande 500ml

Multi Coloured Etic Mælkekande 500ml

195,00 kr. inkl. moms

En perfekt blanding mellem retrostil og tidløst moderne: Med denne vidunderlige mælkekande “Multi Coloured Ethnic” kan du endelig servere mælken til morgenmaden eller kaffen på en mere afrikansk måde end nogensinde før. For de smukke, farverige og helt individuelle mønstre, som giver denne serie deres navn, er et sandt blikfang – ikke kun for Afrika-kendere og elskere
I vores butik finder du også skåle, tallerkner, æggebægere, fade og stearinlys i ‘Multi Colour’-designet, der matcher din mælkekande
Velegnet til opvaskemaskine og mikroovn
Uproblematisk kan du vaske dine produkter fra Kapula i din opvaskemaskine. Desuden er de velegnede til en mikrobølgeovn.

Bemærk venligst, at disse Kapula produkter er håndlavet i Sydafrika. Afvigelser af farver, mønstre og størrelser med hensyn til billeder og beskrivelser er derfor mulige.

En stykke af levende håndlavede stearinlys og keramik, bygget på familieværdier og fokuseret på at skabe bæredygtig beskæftigelse. Det er Kapula.

Fra blanding og formning af leret til brænding og den endelige glasurbrændning  er alt keramikken håndlavet in hause. Der bruges højkvalitets stentøjsler for at sikre, at hver genstand tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Hvert design er en Kapula original, og hvert keramikstykke er malet i hånden, hvilket sikrer en omhyggelig opmærksomhed på detaljer og et virkelig autentisk produkt.
Når de er malet, kommer keramikken igennem et ekstra brændingstrin for at hærde malingen og sikre, at farverne kommer igennem så skarpe, dristige og levende som muligt, før de får deres endelige glasur.

You might also like

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Multi Coloured Etic Mælkekande 500ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top