Jacques Bruére Blanc de Blancs
250,00 kr. inkl. moms
3 på lager
3 på lager
3 på lager
Denne elegante Methode Cap Classique har en stærk gæragtig næse og en svag citronduft. Det er en hvid sprød vin med en cremet kompleksitet på ganen. En vin med stor finesse. Kan nydes som aperitif med østers, eller som en forfriskende velkomstdrink og er også meget komplementær til fisk og skaldyr.
Methode Cap Classique (MCC)
Der er forskellige metoder, når det kommer til at lave mousserende vin. Méthode Champenoise henviser til metoden til fremstilling af Champagne, hvilket betyder, at kun vin fremstillet i regionen Champagne i Frankrig kan kaldes Champagne. Hvad angår Méthode Cap Classique, refererer det til den traditionelle metode, der bruges, når der fremstilles mousserende vin i Sydafrika, hvorved sekundær gæring finder sted inde i flasken. Den første Cap Classique blev udgivet i 1973 af Simonsig med navnet Kaapse Vonkel (Cape Sparkle).
Man har i dén grad fået øjnene op for mousserende vine i Sydafrika. En række af de bedste MCC vine kommer fra vinhuse i Franschhoek. Det skyldes primært den franske indflydelse på regionen samt at en del franskmænd samt belgiere slog sig ned i regionen i starten af 90-00’erne. Disse havde jo været vant til Champagne eller andre mousserende vine, produceret efter en klassisk metode , og dette tog de med sig til Sydafrika.
Typer
Brut Nature: Ingen sukker eller under 3g sukker per liter
Extra Brut: Max 6 gram sukker per liter
Brut – Max 12 gram sukker per liter
Extra Dry– Max 17g sukker pr liter
Dry: Max 32 gram sukker per liter
Semi sweet: max 50gram sukker per liter
Sweet: min. 50gram sukker per liter
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.