Cape Brandy – Joseph Barry

Et af Sydafrikas førende brændevinsdestillerier skylder sin arv til grundlæggerens, Joseph Barrys iværksætterånd. Hver slurk har produceret håndlavet Cape Brandy siden 1941, og hver slurk er en dedikation til hans maverick-måder og igangværende søgen efter perfektion

Joseph Barry - founder of Joseph Barry brandy

1817
EN ENTREPRENØR ANKOMMER

Joseph Barry var en iværksætter af højeste orden. Engelsk af fødsel, med en tidlig uddannelse i alt hvad der angår vin og spiritus i Europa, slog han sig ned i Kapkolonien i 1817. Han var hurtig til at oprette et handelsselskab i Swellendam-området i Klien Karoo, der skubbede varer fra området ned. handelsruterne til Cape Town.

1825
VIA FLOD OG HAV TIL KAP

Frustreret over hvor langsom rejsen over land til Kap var fra Karoo, tog han hurtigt til vandet og faciliterede en meget hurtigere og mere effektiv transportrute via Malgas på Breede-floden og langs kysten derfra til Cape Town og Port Elizabeth . SS Kadie var hans flådes stolthed.

Via floder og hav over Kap

 

1846
JAGTEN PÅ EN BEDRE BRANDY

Barrys iværksætterånd opbyggede ham snart et forretningsimperium med handelsposter op og ned ad Breede-floden og den lille Karoo-by, der deler hans navnebror. Det bragte ham sin egen valutastandard, en lokal bank, og vigtigst af alt, gjorde det muligt for ham at hjælpe med at udvikle den kæmpende brandyindustri i området. Noget meget nært hans hjerte, han opmuntrede altid bønder til at forbedre kvaliteten af ​​deres vin og brandy destillat, og gjorde alt, hvad der stod i hans magt for at hjælpe dem gennem handel.

Joseph Barry logo

 

ET HÅNDVÆRKSDESTILLERI I EN TRAVEL BY
MODERNE TID

I dag, når du træder ind i den lille bys knudepunkt for håndværkerkreativitet, som er Barrydale, bliver du mødt af synet af Barrydale Cellars, dets lagertanke, der står højt og stolte mod den forbløffende Karoo-baggrund. The Cellars kan prale af et topmoderne smagslokale, komplet med et håndværksbryggeri og en storslået skinnende antik kobberpotstill, der stadig bruges den dag i dag til at producere den legendariske Joseph Barry Cape Brandy.

ET HÅNDVÆRKSDESTILLERI I EN TRAVEL BY